lauantai 22. tammikuuta 2011

Talviurheilua

Talviurheilu on aivan omaa luokkaansa. Ensin palelee, sitten tulee lämmin, hiki ja kuitenkin hengittäminen pakkasessa on niin helppoa. Ihanaa! Lapsetkin tykkäävät ulkoilla nyt, kun pakkasta on alle 10 astetta.

Ulkoilun jälkeen kodin lämpimään tuleminen ja teen keittäminen... sekin on ihanaa!

ps. Lasten kuljetukset, joista muutama postaus sitten oli polemiikkia, ovat sujuneet ihan hyvin. Olli on kävellyt monta matkaa itsekseen, ja Aapokin on osallistunut välillä urakkaan viemällä lapsia aamulla, ja menemällä myöhemmin töihin.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa hyä että kuljetukset onkin sujuneet. Onhan niillä asioilla aina taipumus järjestyä. Vaikka itekkin muistan kun lapset oli pieniä, niin välillä kyllä oli vaikeuksiakin.
Onhan nyt aivan mainio talvikeli etten sanoisi passeli. Ainakin niitten mojovien pakkasten jälkeen.
Niin että nautitaan.

Memma kirjoitti...

Kyllä mä ootan, että pääsisin laittamaan luistimet jalkaan ees kerran tänä talvena. Tai vaikka laskemaan mäkeä KUNNOLLA. Onneks nyt on ollu lauhempaa..paljo mukavempi lähtä ulos ku ei tarvi pukeutua michelin-ukoks eikä pelätä, että poika paleltuu. Josko sitä mentäs tänään koko poppoo ulkoilemaan ku Rasmuski alkaa vaikuttaa terveeltä. Se tuli mpr-rokotteesta tosi kipeeks ja sai samaan syssyyn ripulitaudin. Toissa yönä vaihdettiin VAAN kolmet lakanat Rasmuksen sängystä ja omasta yhet. Hekoheko. :D Ei ollu hauskaa, mutta mä yritin itelleni jutella, että meil on VAAN yks lapsi että eipä auta vielä olla kovin hermoraunio tommosesta tilanteesta:)

Jokohan sitä ens talvena viittis hommata luistimet pojalle? Ois niin hauskaa alkaa jo opettaa sitä luistelupuuhiin :)

Anni kirjoitti...

Memma: OHo! Tsemppiä teille! Jospa Rasmus nyt sitten tervehtyis. Kyllä tuo neljät lakanat yössä -meininki kuulostaa aika rajulta! Ei meillä oo tuommosta ollu, vaikka onkin useampi lapsi. Että jospa se oli teilläkin ihan ensimmäinen ja viimeinen kerta ;)

äiti kirjoitti...

Niin,ajattelin tuosta kuvasta,että Anniko siinä luistimilla kiitää, kun näyttää nuo luistimet niin vaaleilta? Vai onko se Olli pelin tiimellyksessä? Eipä ole vertailukohtaa, kun muita"hahmoja" ei kuvassa näy...
Monet jutut ehit taas laittaa ennen kuin nämä näin. Nuo edelliset lumikuvat oli aika vaikuttavia,enemmän teillä lunta on kuin meillä! Mennyt ihan vinksinvonksin sääolot:)
Haaparannassa oli myös paljon lunta,aivan meitä yöllä valvotti, kun lumiaura alkoi kolistella jo KOLMEN aikaan yöllä.
Niin, me kävimme jo iskän kans lomasella,jokos te ootte (menossa)?

Anni kirjoitti...

Äiti: Ollihan se siinä kiitää.

Meidän loma on unholassa. Pitäis saada suunnitelma- ja järjestelyvaihe päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Lomanne on muuten ohjelmassa, mutta ei ohjelmoitu vielä. Täytyypäs katsoa asiaa kalenterin kanssa. Mekin oltiin tänään Reijon kanssa reippaalla hiihtolenkillä. Pojat on luistelleetkin. Hienoa että kuljetukset pelittää.

Memma kirjoitti...

Kuulostaa kyl ihan lohdulliselta, ettei oo ollu. Aatteles jos ois vaikka kolmeki lasta yhtäaikaa tommosessa taudissa. NOU THÄNKS! Mitäs siinä muuta tekisit, ku lohduttaisit, hoitaisit ja pesisit kakkoja ja vaihtasit lakanoita? :D Herkkua joo.

Anonyymi kirjoitti...

Jos viisi lasta ripuloisi kuten Rasmus, tarvittaisiin yhdeksi yöksi 20 lakanaa! Aika paljon. Pitäisi ehkä lähteä naapurista lainaamaan. Olisiko lapsen alapuolen voinut panna johonkin muovipussiin? Siis tämä oli vain idea.

Anni kirjoitti...

Tuo kakkapussiidea mulla on kans joskus tullu noita koirankakankoukkijoita katsoessani. Että jos sen pussin teippais suoraan siihen takamukseen?

Nyt sitte Meri tietää, miten hoitaa lapsensa ripulin ja koiransa ulkoiluttamisen. Kyllä on hyvä, että on näitä blogeja, niin saadaan tietoa vaihdettua!

Memma kirjoitti...

Haha! :D Voi lapsi parkaa ku ois pussi pepussa kiinni. Mutta totta puhuakseni, sairaalassa käytetään ankarasti ripuloiville joillain osastoilla semmosta ns. ripulikatetria. Se asennetaan takamukseen niin, että ripulit menee suoraan pussiin. Mahtaa olla epämiellyttävä, mut luultavasti mukavempi ku se, että tavara tulis housuun. Hyh!