keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tiistaita!


Pakkasta.
1 korvatulehdus.
Jumppaharrastuksen henkiinherättämistä (toiveena selkäsäryn selättäminen).
Aurinkoa ikkunalasin takana.

Aino tervehtii teitä hymyllään, Aku piirustuksellaan, minä ikkunan läpi kuvatulla maisemalla, joka on niin tämän päiväni kuva.

13 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Äh. Harmi, mikä rajaus tossa Akun piirustuksessa: ihan huono. Mutta halusin silti laittaa kuvan, on niin ihana piirustus.

Memma kirjoitti...

Melko taitava kaveri piirtämään toi teijän Aku. Piirustus on hieno ku mikä! Harvalla 5v:llä ja varsinkaan pojalla pysyy kynä niin näppärästi kädessä, että jälki on noin näyttävää.

Ihana lätsä Ainolla!:)

Mä odottelen vauvan saapumista. Kovasti. Ja haaveilen myös jumppaamisesta. Ja liikunnasta joka muodossa. Alkaa riittää tää pakkolepo jo pikku hiljaa.. uikkarikaan ei mahdu päälle ni ei voi ees uida! :DDD

Anni kirjoitti...

Memma: Jep. Aku käytti kyllä piirustuslevyä tuossa, mutta joka tapauksessa, olen ylpeä viisivuotiaastani.
Aino on käynyt veljien lokeroilla, tykkää pukeutua :)

Tsemppiä sulle! Kyllä sääkin vielä ehdit jumppaan ja urheileen. Mutta ymmärrän kyllä kypsytyksen! Lähetänkö sulle mun mammauikkarin lainaan (ellen oo jo lainannut sitä jonnekin)?

äiti kirjoitti...

Kivoja pakkaspäivän piristeitä nämä kuvat!
Täällä me Ritva-muorin kans ihmetellään miten kylmä voi olla!!
Vaikkei oo ku jotain -23¤,mut tuulee vähän ja varsinki Oulussa, mistä just tultiin. Kävimme katsomassa Vilposen Sallaa OYSssa ku oli joutunu umpparileikkaukseen ollessaan Even vauvan ristiäisissä. Muistaakseni nimi oli Jooa(toisia nimiä en muista).
Pappa lähti kursseille ja tekee ahkerasti läksyjä joka päivä,vähän välillä hampaita kiristelee, mut aika kiltisti kuitenki.
Terveisiä mummulta ja tietenki pojilta!
Jumppaa vaan Anni(käytkö jossain järjestetyssä jumpassa vaiko ominpäin?) Ite käyn siinä pilateksessa,mikä on kyllä ollu tosi hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Yritän taas kirjoittaa tänne kun tuo Ainon kuva on niin ihqu (eka kertaa elämässä käytän tätä sanaa). Täälläkin on aika viileää mutta nyt kirkasta, lumista, kaunista myös. Jaa milläs kursseilla se pappa on ruvennut käymään? Minustakin pilates on hyvä juttu.

Anonyymi kirjoitti...

ARRRGH EN PYSTY KOMMENTOIMAAN!!! JA AINO OIS NIIN KIVA.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt tuo typerä kommentti posahti tuonne 4, yrityksellä... piti vielä kysyä että mitäs se pappa nyt opiskelee?

äiti kirjoitti...

Anne;) pappa kulkee preppauskurssilla kaks kertaa viikossa, eikä oo tieten ihan yksinkertasta ruveta taas opiskelemaan...tavote ois päästä ammattikorkeaan jatkamaan rakennusmestariksi. Fyysiset rajotukset tullu vastaan sairastelujen myötä,entinen työ ei enää suju.Niin ett täällä me kotona "oleskellaan"kumpainenki,mitä nyt mulla muutama työvuoro tulee välillä.
Kevättä kohti!

SPK kirjoitti...

Ilolla luen näitä aina, vaikka kommentointi jääki osaltani lähinnä siihen, että sulle aina silloin tällöin sanon, että oon tätä lueskellu... Joten raapustan tähän nyt puumerkkiä. Huippuihana "kummari" meillä! :)

Anni kirjoitti...

äiti: Terveisiä muorille ja muille! Olin perusjumpassa, pitää vaan mennä kapunkiin (Hämeenlinnaan) asti sitä varten, niin on jäänyt menemättä. Tai sen nimi oli bodymix, mutta jumppa kuin jumppa. Pilatesta on oo ikinä kokeillu. On niin hinnoissaan täällä mun luulojen mukaan.

Anne: tulihan se sieltä. Jes!

SPK: Kits puumerkistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä ja tsemppiä opiskelijapapalle!

Hanna kirjoitti...

Uusia piirteitä Ainossa. Ei enää vauva ollenkaan.

Anni kirjoitti...

Hanna! Pitkästä aikaa. Niin on, nyt meillä on kaks pikkutyttöä. Hauskaa!