tiistai 11. tammikuuta 2011

Kaksi kaksivuotiasta

Tyttäret ovat tänään (11.1.´11) tasan kaksi vuotta vanhoja.

Sunnuntaina juhlittiin Ainon kummien kanssa, juhlinta eri kokoonpanoilla jatkuu vielä tämän viikon :)

Onnea Aino! Onnea Liina!

14 kommenttia:

äiti kirjoitti...

Niin ja vielä täältäkin kautta onnittelut pikkuneideille <3
Koko eilisen muistin vähän väliä, että teillä siellä Ylihyttimestarintiellä on juhlapäivä! Töissäkin taisin yhelle pikku mummolle mainita asiasta...
Siinä tehdessä sen huomaa,miten tämä meijän elämä on kiertokulkua.
Ihminen tulee jälleen pieneksi, lopuksi.
Ihanan tunnelmallinen kuva, vähän vielä jouluinen:)

Anonyymi kirjoitti...

Todella juhlava tilanne. Ymmärsivätkö pikkuiset jo tilanteen merkityksen?

Anni kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Anne: ymmärsivät mitä ymmärsivät, tiedä häntä. Ainakin varmaan sen, että kynttilää on mukava puhaltaa, kakku kermavaahdolla on hyvää ja että on kummallista kun muut laulavat heille..

Ajatus vanhenemisesta ja elämän kiertokulusta kirkastunee vasta myöhemmin! :)

Anni kirjoitti...

Sairauspäiväkirjaa.

Liinalla on taas virtsatietulehdus. Hän sai armonpullan, ja saa olla (toistaiseksi ainakin) kotihoidossa, ja antibiootit annetaan suun kautta. Ensin lääkäri ilmoitti, että lähdette tytön kanssa taas sairaalaan.. Vastustin. Eniten siksi, että Liina pelkää jo valkotakkeja, ja ne kaikki piikit, mitä pieneen ihmiseen siellä laitetaan pelottaa Liinan lisäksi myös minua. Voi pientä tyttöäni! (Hän on aivan reipas ja kuumeetoon. Yksi yö meni kipuillen, ja vähän on ollut itkuherkkyyttä, mutta siinä kaikki, minkä siitä tulehduksesta kotona huomaa).

Hanna kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaille pikkuneideille! Minä sain uuden veljen tyttären tämän vuoden samalle päivälle. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oijoijoi, voi miten olen pahoillani Liinan vuoksi. Nyt kyllä tunkette ne antibiootit häneen ettei tarvitse sairaalaan mennä. Isomummi vois sympata, hänellä samaa probleemia... (puhuu jo tuttavallisesti VT:stä)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Tuhannesti paljon Onnea vaan tytöille. Täältä Maisa Vilma ja Veeti lähtivät synttäreille, ja muori jäi rannalle ruikuttamaan, auto petti. Oli tarkoitus tulla isommalla porukalla täältä, mutta niin se on että ihminen päättää vaan Jumala säätää. Auto on nyt sitten vesipumppu remontissa. Kyllä hyvä oli että korviani uskoin kun ylimääräistä ääntä kuului.Sepä siitä kyllä vielä tulen kunhan saan koslani kuntoon. Terveisiä vaan sinne kaikille rakkaille muorilta.

Kate kirjoitti...

Voi ei!! Muistelin että tyttöjen syntttärit ois vasta helmikuussa. Voi että harmittaa ihan vietävästi kö en muistanu päivää. Mutta onnea tosiaan :D

Anni kirjoitti...

Kiitos Hanna, muori, Kate!

Ja Kate, nou hätä! Liina ei osaa vielä loukkaantua, jos synttärit unohtuu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pikku Liinalle kuuluu onko tulehdus jo helpottanu. muori täälä murehtii.

Anni kirjoitti...

Liinalta mitattiin perjantaina crp (tulehdusarvo). Se oli laskenut edellisestä mittauksesta reilusti, joten katsottiin, että suun kautta annettu antibiootti on tehonnut. Sitä lääkitystä jatketaan. Liina on kuumeetoon ja reipas. Kun tarkkaan kattoo, niin huomaa, että hän on vähän itkuherkkä, muuten normiLiina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, kyllä se siitä.boost

inkamummi kirjoitti...

Hei Anni ja muut siellä Ylihyttimestarintiellä! Olen tosi myöhässä tyttösten synttäreitten ja muittenkin juttujen suhteen oman sairauteni takia. Piti vain keskittyä yskimiseen ja kakomiseen, mutta nyt olen selvästi paranemassa. Teen vielä synttärilahjoja. Aika huolestuttavaa tuo Liinan juttu. Lääkäri varmaan on neuvonut kaikkea kuten juomaan karpalomehua ja pitämään lämpimänä ja kuivana, ettei vaiva käänny krooniseksi tai piileväksi.Täällä VTT on tuttu juttu enkä tietenkään tykkää siitä

Anni kirjoitti...

Inka-mummi: kiitos sympatiseeraamisesta!
Liinalla on rakenteellinen riski sairastua VTT:hen. Ei siinä kai hirveesti voi asialle mitään tehdä, ellei sitten lääkäri katso tarpeelliseksi määrätä estolääkitystä. Joo, kuivana ja lämpimänä pyrimme lapsemme pitämään, VTT:llä ja ilman :)