sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Aino


Aino on meidän vauhtimimmi ja heppatyttö. Aino ulkoiluttaa muovihevostaan päivittäin. Parhaina päivinä hevonen pääsee ulos kolme kertaa päivässä, noin tunniksi kerrallaan. Aino työntää hevosta punaisista kahvoista, ja juoksee. Mäkeä pikkumetsän kautta ylös, sitten kovaa vauhtia alas. Kun parivaljakko kaatuu, Aino nauraa ääneen, jos ei ala parkua.

Aino löytää monesta paikasta jotakin työnnettävää. Sisällä on Liinan nukenrattaat (kummeilta saadut), joita on mukava työnnellä. En muista, olenko ikinä nähnyt nukkea kyydissä, usein kyllä jotakin muuta rojua, ja vielä useammin kärryt tyhjinä. Ainolle riittää, että pelissä on renkaat alla! Perhekerhossa Aino työntää työntökärryä, ja juoksee kovaa. Muut lapset tietävät jo vähän varoa, kun Aino ja kärry lähestyvät.

On Aino joskus paikoillaankin. Ainakin silloin kun nukkuu. Myös silloin hän on suloinen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoijoijoooi miten suloinen hän on. Olisipa mukavaa tavata äitienpäivänä.
Meidän pihalla ei voikaan nyt paljon vauhtia ottaa, kun on vaarallinen monttu, jossa on puhkiva pappa.
Ihmettelen myös aivan loistovalokuvianne!

soumeliini kirjoitti...

Huokaus...ihana Aino! Ja entäs Liina? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jatko-osaa, kunhan Liina vain tervehtyy ja alkaa myös touhuilla enempi. Aamulla kun pojatkin on hereillä, katotaan yhessä tämä viimesin "jakso" Vihreästä talosta. Huippua, kun saahaan tämmösiä ajantasalla olevia juttuja seurata!
Haleja kaikille <3

SPK kirjoitti...

JES! Heti, kun sain tietää, että tää blogi on olemassa, luin koko sivuston läpi.

Ja tää kummityttö-Aino on ihan yliveto! Sit muutaman vuojen päästä me lähetään kahestaan tallille. (Ei kerrota Ainolle, että mulla on hieno mustelmajälki ja arpi paranemassa oikeassa hauiksessa hevosen puraisun jäljiltä... Mutta se ei menoa haittaa!:))

Anonyymi kirjoitti...

Miten on niin tutun näköinen heppa?
-Kate