sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Liput salkoon meille äideille!


Tänään
-olen kävellyt valmiiseen aamupalapöytään
-olen syönyt vadelmapiirakkaa vaniljajäätelöllä
-perhe on laulanut minulle
-olen käynyt lenkin metsässä
-olen ihastellut itse viikko sitten ostamiani äitienpäiväkukkia
-olen katsellut lapsiani.

Äitiys on kova juttu. Liput salkoon meille kaikille äideille! Vaikka aina ei lippu niin liehukaan, äitienpäivänäkin voi sataa, niin kumminkin: hyvä me!
Hyvää äitien päivää sinulle! (Hyvää äitienpäivää minulle!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se äitiys kova sana. Minä sitä olen viettänyt parhaalla mahdollisella tavalla. Nukkunut aamulla myöhään, ja sitten Murun kans pieni lenkki.Seurustelua tavanomaisten sunnuntai vieraitten kanssa ja illalla mukava pieni pyörälenkki, ja tulihan hyvä olo. Et silleen. Oikein hyvää kevättä kaikille.Paras kaveri on hyvä tyytyväinen mieli.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Niin sinullekin! Sain velvollisuudentuntoisen äitienpäiväporukan Escherin näyttelyyn ja Tamminiemen kahvilaan muhkeille kakkupaloille. Laulua ei nyt ollut mutta ehkä parempi niin. Kukkanne näyttävät kauniilta. Ihanaa kun on tämä blogi.

soumeliini kirjoitti...

Voi kun kivoja kuveja, varsinkin se, missä pyykit lepatteli kukkien taustalla-niin kesä! Mekin mökillä lauantaina jo fiilisteltiin mökkikauden alotusta. Mikko-pappa tosiaan pani verkotkin veteen (kahluusaappailla!!),sai kaksi säynettä, kaks karkas(ne kauhian isoot..) ja tänään iltapalaksi ne savustettiin,nam! Vilma ja Janne hämmästeli kalojen ruotoja kovasti;)
Ihan kiva äiteinpäivä, siis-vaikka menikin näin myöhäseen.
Pidetään lippu korkeella!