perjantai 30. huhtikuuta 2010

Viimeinen


Tänään on Ollin ja Akun viimeinen hoitopäivä. Vaaleanpunaiset ruusut odottavat sellofaanissa. Kivat hoitotädit ovat ansainneet kiitoksensa!

Aku suhtautuu innolla "piiitkäään lomaan". Ollikin on myönteinen, mutta suuntaa jo katseensa syksyn eskariin.

Hoito teki hyvää. Erityisesti minulle ja Ollille. Mutta muillekin!
Tästä eteenpäin? Jää nähtäväksi! Koitan suhtautua yhtä luontevasti ja luottavasti kuin pojat.

Hyvää vappua!

2 kommenttia:

soumeliini kirjoitti...

Iloista vappua sinne mummun mussukoille;)
Pojat otti varaslähdön kesälomalle:)) Mutta lapsethan ne osaa just oikeella asenteella suhtautua tulevaan, heistä voi ihan ottaa mallia, monessakin asiassa.
Toivottavasti tytöt on jo parempana?
Just olin lääkärissä Heikin korvakontrollissa ja kuulin, ett joskus kannattaa edelleen tärykalvot puhkasta..jos ei esim. lääkekuuri auta. Etten ois antamassa vaan väärää tietoa(vrt edellinen kommenttini)
Täällä pallojen kans häslätään ja sadetta pidellään.Silja lähti kavereineen mökille ja Jussi&Jaakko Maisalle&Vilmalle. Aikovat huomenna mennä johonkin vapputapahtumaan.
Meillä ilmeisesti perinteisesti siivotaan pihaa,ellei sada.
Yritin taas soittaa,olitko lie ulkona lasten kanssa?Soitellaan!¤¤¤

Anni kirjoitti...

Oho! En oo huomannu puhelua. Oltiin tosiaan eilisilta ulkona kaikki, pihassa touhuttiin. Nyt on naapuruston lapsetkin jo tulleet tutuiksi, ja meidän pihasta on tullut oikea kokoontumispaikka. Mukavaa kun meidän seura kelpaa lapsille: omille ja muiden!
Nyt on sateista ja harmaata, mutta paukkuserpentiini paukkuu jo pihassa. (Liinalla on taas kuumetta, juuri kun hän oli parantunut korvatulehduksesta!)