maanantai 28. marraskuuta 2011

Eipäs nukukkaan!

Hyvää adventin aikaa!

Jouluun valmistautuminen on mulle yksi lemppariajoista vuodessa. Jes!

ps. Hyvin leikatut pensasaidat ovat naapurin. ;)

8 kommenttia:

inkamummi kirjoitti...

gJopas on veikeitä- siis mitä- karhunpentujako!- Täällä on toinen semmoinen jouluhulluttelija. Aina olen pitänyt joulun valmistelusta ja kaikenlaisesta jouluun liittyvästä askartelusta jne. ja yhä vieläkin, vaikka olen jo vanha karhumuori.

Anni kirjoitti...

Karhunpentuja joo. Täällä mun lisäkseni kaikki viisi pieni tykkää jouluvalmisteluista. Niitä tehdään kuitenkin fiiliksen mukaan vain sen verran kun arkeen sopivasti mahtuu. Nyt olisi aika ruveta joulukalenteria seinälle ripustelemaan (pussimalli).

äiti kirjoitti...

Niin ihania pikkukarhuja,jotka ei nukukkaan!? Joko on päikkärit historiaa?=)
Meillä Eeli jo pitkään sinnitellyt ilman päikkäreitä, vaikka välillä ne ois kyllä tarpeen vielä.
Miten minä en nyt saa siitä joulusta otetta ollenkaan? Johtuuko se näistä huippulämpimistä marraskuun keleistä ja lumettomuudesta vai laiskuudesta? Joulullahan on tapana tulla kuitenkin, joka vuosi!

Anni kirjoitti...

Kyllä se äiti tulee. Älä stressaa.

Kyllä tytöt vielä nukkuu vajaan tunnin päiväunensa. Mukava kun mietit otsikon merkityksiä. Oon mä yrittäny vähentää tai lopettaa ne päikkärit tytöiltä, mutta ei niitä oikein vielä voi. Ovat niin väsyneitä iltapäivällä. Heräävät aamulla seiskan aikaan, niin siinäpä syy... Mutta vaikka jättäis joku päivä päikkärit välistä, niin seuraavana aamuna ovat taas varhain pystyssä. Aamuvirkkuja, mokomat.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä onki ihania karhulapsia!
Tääl on muori joka ei paljoa ressaile joululla, kyllä se tulee ja meneekin vaikka vaan laiskotellaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Minä en ole erityisen jouluihminen. Mutta viikolla askarreltiin Joosen koulun askarteluillassa kransseja ja tänään vielä sain yhden nätin sisäkranssin. Mutta vähän köyhää siinä suhteessa... ihanat päähineet ja ilmeet!

Anonyymi kirjoitti...

En tiennytkään tätä blogia ennen kuin nyt. Mukavaa että nyt tiedän! Kiitos.

-emppu s.

Anni kirjoitti...

Emppu: Tämä on ollu tämmönen lähinnä sukulaisten tiedossa. Kun pääpaino tässä on jakaa semmosia kuulumisia, mitä sukulaiset haluaa kuulla ;) Mutta tervetuloa mukaan, jos viihdyttää!