maanantai 14. marraskuuta 2011

Leikkien

Arkena aamupäivisin kotona on kolme leikkiväistä. Kun isommat pojat ovat koulussa ja eskarissa, niin 4-vuotias Toivo johtaa kolmikon leikkejä. Roolivaatelaatikko avataan usein, ja tyypit seikkailevat milloin missäkin mielikuvitusmaailmassa. Tänään he olivat merirosvoseikkailua, jossa sujuvasti välillä matkustettiin mummolaan viemään lemmikit hoitoon(!). Ja sitten matkaa jatkettiin autolla (sohva) toiseen mummolaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, uusi päivitys. Ihanat leikit myös. Toivolle tekee varmaan hyvää päästä välillä johtoasemaan.

äiti kirjoitti...

Joo;) mahtava juttu - tätä päivitystä me ollaanki ootettu täällä toisessa mummolassa;) mietittiin, ett tuotasko meille ne lemmikit vai tultasko kylään=)?
Kuvat oli herkullisen värisiä ja sommiteltuja!
Täällä myös leikitään kovasti sisäleikkejä, kun ulos ei aina houkuta mennä.Eeli siirtyy sulavasti huoneesta toiseen leikeissään;olohuoneessa on junarata-leikki,keittiössä pikkuautot ja lastenhuoneessa dublot.
Roolivaatteet on meillä nyt kyllä kärsineet "inflaatiosta",ennen niillä leikittiin enemmän...

Anni kirjoitti...

Muistan omasta lapsuudesta roolivaatelaatikon. Siellä oli sekin vaaleanpunainen unelma, joka oli aina hienon-naisen vaate. Niitä rimssuja oli yläosassa monta kerrosta, materiaali jotain ihmekeinokuitua. Oli se niin kivaa!

Ehkä tuossa muistossa on syytä siihen, miksi hankin niin mielelläni roolivaatteita lapsille.. Meillä on viittaa ja vaatepartta monenlaiselle hahmolle. Ja kovasti niitä on käyttäneet omat ja vierailevat lapsoset. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hienot vaatteet ja tietenki lapset. Ihanaa kun on omasta takaa aina leikkikaverit kotona, ei tarvi äidiltä kysellä et mitä minä tekisin. Niin Mervi aikoinaan usein kyseli varsinkin siinä viisi vuotiaana. Nuorempi veli oli 5 vutta nuorempi, ei oikein ollu kaveria...

inkamummi kirjoitti...

norptKylläpäs on ilmeikkäitä näyttelijöitä. Tuli ihan hyvämieli.
Terveisiä kaikille Vääksystä!