maanantai 11. huhtikuuta 2011

Me ollaan lehdessä!


Uusimmassa Lapsen maailma -lehdessä meidän perhe komeilee nimijutun osana. Laitoin tähän lehden kannenkin, että jotta jos joku haluaa kaupasta lehden ostaa, niin löytyy ehkä helpommin. Minä ostin omani Prismasta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun hienoa! Nyt ostan tuon lehden heti. Anni, olethan muistanut mainita jotain anopistakin?

Anni kirjoitti...

Tähän lehtijuttuun anoppi ei nyt valitettavasti mahtunut. Mutta saithan tänä vuonna jo oman juttusi!

Hanna kirjoitti...

Täytyy käydä plaraamassa. :)

äiti kirjoitti...

Kivaa! kAUPPAAN SIIS... <(")

Ilkka kirjoitti...

Olispa mielenkiintosta nähdä tuo lehti..Ihmettelen vaan miten ette muka saaneet lehteä ko. toimittajalta ilmaiseksi? Me muuten ollaan näillä näkymin ilman äkillisiä esteitä tulossa pääsiäisenä niille seuduille. Voitaisiin ehkä tavata jos ette oo menossa merta edemmäs kalaan?

Anni kirjoitti...

Ilkka: jees. Ollaan yhteydessä pääsiäisestä!
Toimittaja vihjas myöhemmin, että hän voisi karhuta lehteä toimituksesta, mutta siinä vaiheessa olin jo hätäisenä ostanut omani.

inkamummi kirjoitti...

Kyllä Vääksy on niin monipuolisesti varustettu, ettei täältä juuri tarvitse lähteä Lahteen asioille. Puuttuu täältä kuitenkin kenkäkauppa, Marimekko ja jotain erikoistavarakauppoja. Mutta en täkäläisiltä lehtihyllyiltä löytänyt LASTEN MAAILMAA. Tein ostoslistan(kengät, Marimekon pusero, Lasten Maailma) ja lähdin Lahteen. Ostokseni onnistuivat hyvin. Tullessa jäin linja-autosta Rantakulmalle ja poikkesin Sirkan luon kahville ja näyttämään ostoksiani. Juttu lehdessä oli oikein mukava ja näin pitkästä aikaa kuvia Iittalan lapsista ja Annista. kirjoitus oli oikein hyvä. Terveisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Olihan tuo pieni pettymys kun meikäläisen taloudenpidosta ei jutussa ollut mitään, mutta muuten se oli oikein kiva. Saa nähdä näemmekö huomenna, näyttelyähän voi kyllä tarkastaa myöhemminkin. Se on hyvä paikka se kirjasto. Ymmärrän toki että virpominen on ensiarvoisen tärkeää.

äiti kirjoitti...

Anni, sain viimein kyseisen jutun käsiini! En kulje juurikaan kaupungilla, eikä kyseistä lehteä Oulunsalon laajasta tarjonnasta huolimatta löytynyt. Kunnes sitten hoksasin kysyä kirjastonhoitajalta:) Hänpä tutki tiedostot ja tilasi valokopiona kyseisen jutun Iin kirjastosta! Viimeinkin olemme jutun hyvillä mielin saaneet lukea, sekä miettiä omia nimimielikuviamme ennen ja vastakin...

Anni kirjoitti...

Äiti: saitpas hyvää palvelua kirjastosta! ah, kirjastot!