sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tärskyjä


Lapset piirtää, ja siitä minä olen iloinen. Aiheet ovat aika sotaisia nykyään, mutta kyllä se on se taiteilijan vapaus melko rajaton.

Akun piirustuksessa joku saa aika tällin. Niin sain minäkin eilen. Siitä on nyt muistona kolme tikkiä takaraivossa, ja hikoilukielto joksikin aikaa. Aiheuttaa ongelmia työssäni!

9 kommenttia:

Memma kirjoitti...

Mitäs sitä on riehuttu, että on tikkejä päähän saatu?

Ihania kuvia piirtäjistä! Voiskohan lasten vaatteiden väristä päätellä vähän äidin lempiväriä?;)

äiti kirjoitti...

Kuulin isältä! Onneksi ei käyny vissiin pahemmin..?
Aika koomistakin oli ollut sulla, kun olit sannut varapuolison vastaanotolle;)Kyllä mua meinasi naurattaa,vaikka vakavasta asiasta olikin kysymys!
Mekin saatiin viimeyöks yllärivieraita,Raija ja pari tyttöö sekä H-J ja Leena - olivat olleet Vilposen Lauran kihlajaisissa.
Kauheen mukavia tommoset vierailut, kun ei tarvii yhtään etukäteen jännittää:)

Anni kirjoitti...

Vedin semmoset lipat että! Jäätä, sen päällä kunnon kerros just satanutta lunta, reipas askel ja ei-niin-pitävä pohja kengässä = menoa.

Kyllä punainen on aina hyvä. Mutta lempiväri vaihtuu tiheästi! Nyt se on..öö vaikka..oranssi.

Mites muuten on? Ootteko ens viikonloppuna tulossa meille? Mietin nääs sovinko menon perjantaille, vai varaanko sen teille.. :)

Anni kirjoitti...

Edellisen kommenttini kysymys oli osoitettu siis Merille!? Ilkan kans oli puhetta tässä joskus, että tuutte joku viikonloppu käymään.

Memma kirjoitti...

No huh mikä lento! Tais vähän linnut laulella ja tähdet välkkyä pään ympärillä sen jälkeen..

Mun tarvii haastatella tota miestäni, että mitä se tuumii. Varmaanki koitetaan yhdistää teille tulo auton puskurin korjaukseen, mikä tapahtuu kait Hämeenlinnassa eikä viel oo tietoa millon se on, mut me ilmotellaan piakkoin!

inkamummi kirjoitti...

Ihan tuntee, miten lapset piirtelevät innoissaan ja niin ajankohtaisia piirroksia.
Voi että mikä tapaturma! Mietin tietenkin, miten sait avun nopeasti, jos olit lasten kanssa yksin. Mutta kaikesta päätellen on juttu jo hallissa ja olet toipumassa tärskystä ilman isompia vaurioita. Minä ole pitänyt kelkkaa turvanani ja onhan tässä muutenkin varjeltunut tähän saakka, josta olen kiitollinen.

Anni kirjoitti...

Inka-mummi: Mä olin hyvässä hoidossa! Olin pullanleipomistalkoissa, kun liukastuin. Sitten tuttava lähti viemään sairaalaan, ja toinen tuttu toi minut ja autoni kotiin. (Kerrankin) olin itse niin hoidettavan osassa, ja täytyy myöntää, että nautiin siitä täysin rinnoin! :) Vaikka olikin haava päässä..

Saku kirjoitti...

auts! kuulostaa kipeältä kolaus.

Oon nyt R-mummon luona ja yritän jos onnistuisin maanantaina Helsinkiin palatessa käymään teillä matkalla. Oisko ok?

Kivoja kuvia kävin taas katsomassa.

Anni kirjoitti...

Saku! :) Olis kiva, jos kävisit. Ollaan kotona normaalin maanantain tapaan.