torstai 12. heinäkuuta 2012

Me ollaan oltu reissussa

 
 
Reissussa oli mukavaa. Ensin käytiin Lopella, ja sitten käytiin Yyterissä. Leirintäaluematkailua testasimme eka kerran. Passasi mulle oikein hyvin, ja lapsille vielä paremmin. Kukaan ei ehdotellut kotiinlähtöä viiden päivän reissun aikana kertaakaan (harvinaista meillä).

Meren rannalla oli mukava loikoilla ja lenkkeillä. Ja jäätelöä syötiin joka päivä! Välillä satoi vettä niin mahdottomasti, mutta sisälle telttaan ei tullut paljoakaan. Yksi selkä vihoitteli, mutta sekin hoitui.

Nyt totuttelemme kotioloihin, ja verryttelemme remonttirysäystä varten. Se koittaa ensi viikolla.

Pst. Kamera meni taas rikki, joten tauko on tulossa.

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukavalta kuulosti teidän reissu! Pitää joskus itsekin poiketa aurinkoisena kesänä Porin suunnalle, kun ei ole koskaan kunnolla sattunut matkan varrelle.

Kamera rikki, mutta ehditkö ottaa kuvia siitä taideteoksesta omalla paikallaan?

Anni kirjoitti...

Hauska Hanna kun muistit sen jutun!
Just tultiin laittamasta sitä (se keikka siirtyi monta kertaa) taideteosta paikallensa. Otin lainakameralla nopeita räpsyjä. Olipa kokemus sekin..

Yyteriä kyllä suosittelen! Ne hiekkarannat... ja varsinkin se meri.. no sä varmaan tiedät.

Yhtenä iltana siellä lähdin lenkille rannalle virkistämään itseäni, Aku ja Olli tulivat mukaan, uimaan. Kävelin rantaviivaa jonnekkin kauas, eteenpäin. Sitten näin vielä kauempana, miten kaksi hevosta ratsastajineen meni veteen ja vedessä. Ihana kuva! Sitä jaksoi kyllä katsoa aika pitkään.

Sitten alkoi rankkasade, kastuin ihan läpimäräksi, kun juoksin samaa reittiä takaisin, hakemaan poikiani. Ja se sadekin tuntui vain ihan sopivalta. Rankkasade veden pintaan. Ja t-paidan selkään. Kesä!

Anonyymi kirjoitti...

tykkään

Maisa kirjoitti...

Ooo!

äiti kirjoitti...

Ihana loma teillä! Ja telttaillen, nostan olematonta hattuani! Mulle riitti ne suviseurapäivät sitä lajia. Nyt siellä teillä on kohta taas hulinaa...matkalaiset hikoilee vielä autossa. Me pikkusten kans vähän tässä ihmeissämme, kun ei oo sitä hulinaa:)

Sara kirjoitti...

Ehkä Anni nyt ois aika satsata siihen ihanaankamalaan järkkäriin.
Usein sanotaan että arki on parasta tai ainakin sen pitäisi olla, mutta meille loma oli ehdottomasti parasta!

Anni kirjoitti...

Sara: olis aika joo. Säästökuurille siis. (ihanakamala just!)

Loma on kivaa enimmäkseen, onneksi arkikin monesti on :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten lapset näyttää kuvissa isoilta!!! Kivaa nähä teitä kaikkia ihan luonnossa.