maanantai 27. helmikuuta 2012

Loma


Lapsilla on hiihtoloman ensimmäinen päivä.

Perjantaina vasta myös me Aapon kanssa ollaan töistämme lomalla. Sitten suuntaamme ehkä etelään, ja unohdamme jopa remontin muutamaksi päiväksi.

Niin, olen aloittanut osa-aikatyön. Tykkään! Mutta muutoksia on ilmassa ja elämässä, ja niissä on myös oma vaivansa.

Hiihtoloman jälkeen alkaa kolmella nuorimmaisella osapäivähoito. Mutta nyt vielä leikitään ja legoillaan ja maalaillaan ja ulkoillaan kotona.

Minulla on täällä tänään täysi työ pitää lapset suht tyytyväisinä, jotta eivät tappelisi keskenään. Arestipenkkiä on kuluttanut varsinkin eräs nimeltä mainitsematon herra, joka juurikin nyt istuu tuossa vieressä "jäähyllä".

Hommiin siis.

12 kommenttia:

äiti kirjoitti...

Aivan ensimmäiseksi,että miten tytöt on noin isoja!?!? Ja kummalla on otsatukka, kummalla "pinnikampaus"?Oliko otsikko Liinalla? Enemmän pitäis nähä, että oppis tunnistaman... Työ tuntuu varmasti mukavalle pitkän kotonaolon jälkeen:)Tuohon kuvaan palatakseni; ilahduin myös elossaolevasta Amatzonin liljasta =)Minulla meinaa viherkasvit nyt aivan nääntyä, jopa kliivia tekee kuolemaa - tosi vanha kasvi, varmaan sinun ikäisesi,nyyh!

äiti kirjoitti...

Peruutus!Katsoin kuvat uudestaan ja olen melkein varma, että otsikko onkin Ainolla ja pinnikampaus Liinalla? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tyttäret, minä en kyllä osaa mitenkään erottaa heitä.
Ompa kivaa ku saatte pienet hoitoon, vähän helepottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Liinallahan on pitempi tukka, kun hänhän se kyni Ainon taannoin. Ihanat kuvat. Saanen arvata, että nimettömän jäähypenkkiläisen nimi alkaa O:lla? Mutta kyllähän hänkin on tullut maltillisemmaksi. Kiva nähdä viikonloppuna.

Anni kirjoitti...

Joo Aino on otsatukkatyttö. Ja tytöt vaan on isoja, 3 v. Tuuppa äitimummo kattomaan!

Joo nimetön jäähypenkkiläinen arvattiin oikein. Tänään onkin ollut rauhallisempi päivä. Pojat menivät kaverille, joka palasi ulkomaan matkaltaan.

Eilisiltana olin Aapon kanssa ostoksilla Tampereella, ja lapset olivat hoitajamummon kanssa kotona. Teki eetvarttia! Ja tuliaisina toimme lasten aliaksen, joka on siitä mainio peli, että minä tykkään pelata sitä poikieni kanssa. Ja yhteistä mukavaa tekemistä nyt totisesti tarvitaan, kun eilisessä kasvatuskeskustelussa sain kuulla olevani "maailman huonoin äiti"! Ja totuus tuli lapsen suusta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kauhee toi "maailman huonoin äiti" tsemii vaan, se merkitsee että lapsi saa sinusta kunnon vastuksen. Toivottavasti myös Aliaksessa.

Hanna kirjoitti...

Missä käyt Anni töissä? Mitä remontille kuuluu? Minäkin kiinnitin huomiota komeaan kukkakuvaan, ja tyttöihin myöskin. Niin touhukkaan näköisiä teidän lapset kaikissa kuvissa.

Ei ne oman äidin komentamiset ja määräämiset aina niin mukavilta lapsena tuntuneet, mutta onneksi vanhempana näkee asiat toisin. Huono äiti onkin ollut huolehtiessaan ihan päinvastainen. :)

Mulla harjoittelu menossa. Vähän väliä sielläkin tuo jäähypenkki olisi paikallaan muodossa tai toisessa. Jatkuvaa välien selittelyä tokaluokkalaisten lasten kanssa. Nyt kuitenkin hiihtolomalla. :)

Anni kirjoitti...

Hanna: kiva kuulla sinusta!
Olen töissä Kiipulan ammattiopistolla liikunnan ohjaajana :) tämän kevään. Kivaa ja helppoa työtä!

Remontti etenee pikkuhiljaa. Aapo tekee kun ehtii ja jaksaa. Yläkerran toista puolikasta eristetään lämpimäksi, siitä tulee joskus lasten huone.

Tänään oltiin tutustumassa lasten hoitopaikkaan (päiväkoti) lähes koko perheen voimin. Tuntuu isolta asialta laittaa pienet hoitoon (vaikkakin vain osapäiväisesti, max. 5 tuntia päivässä).

Iloa harjoitteluun!

Kate kirjoitti...

Arestipenkki on todettu hoitolasten kans hyväksi rangaistukseksi joskus! Mää voin alkaa hoitaan teidän kaikkia linnunpoikasia :)

Anonyymi kirjoitti...

Hommatkaa nyt uusi kamera että saadaan elämää blogiin!

Anni kirjoitti...

Kyllä köyhä hankkis, kun ois millä hankkia! Ei oo saamattomuudesta kiinni nyt tämä homma, anoppi hyvä.

Olen odottanut, että saan oh:n maton. Se ostetaan ensin, ja sitten aletaan säästää kameraa varten.

Joo, olis kiva päästä kuvaamaan ja päivittämään blogiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Eipä oo mitää uutisia, ehkä työn keralla ei enää ehikkää??