torstai 5. tammikuuta 2012

Äitiii! Kukkia!

"Äitiiii! Kukkia sulle!"

Tuli viimein lunta, ja se peitti suuren osan kasveista. Ne muutamat, jotka jäivät hankipeiton päälle, kiinnittivät tyttöjen huomion.

Pulkkamäessä oltiin vissiin ensimmäistä kertaa tänä talvena. Kun ei ole ollut lunta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noniin tulihan se sieltä blogi päivitys, ja talvikin. Kyllä on mukavaa kun on pieni pakkanen ja lunta. Kyllähän me kaikki siitä nautimme ja etenki lapsukaiset. Toivotaan vaan ettei nyt enää ennen kevättä lumi lähtis pois. Mukavia lumileikkejä kaikille!

äiti kirjoitti...

Samat sanat on kuulunu meilläki,myös bloginpitäjän suusta;) Ne on hirveen arvokkaita kukkasia, pitää aina joku purnukka niille katella ja paikka... Meillä myös herkullinen talvi täällä, huomenna Sara ja Joonas lähössä bussilla Syötteelle laskeen mäkeä. Pienemmille riittää Multavuori (:) ja keskikokosille Pitkäkankaan mäki. Ois kiva, ku tulis vietyä Kempeleen mäkeen heitä ees kerran tällekkin talvelle. Teillä siellä sopivasti kotipihassa mäki laskee pihaan, ei tielle;)

Anni kirjoitti...

Joo, viekäähän lapsia Kempeeleen mäkeen! Sinne oli lapsena niin huippu päästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaakin käydä taas katsomassa blogipäivityksiä, kun teillä tapahtuu. Muistan myös itse hämmästelleeni talvella noita kukkasia. Kerran eksyin hiihtolenkilläni, noin 4-vuotiaana, ja muistan juuri siitä tapahtumasta kuinka hiihtelin tuollaisten talventörröttäjien välistä hieman hämmentyneenä jo.

Anni kirjoitti...

Anne: Oletpa aikaisin aloittanut hiihtämisen! Vaikka tietysti tuon ikäinen voi jo pysyäkin pystyssä suksilla. Meilläkin kaikki ovat kokeilleet hiihtoa tälle talvelle (patsi Aapo). Aku hiihti eilen mun kanssa kolmen kilsan lenkin eka kertaa :)

Maisa kirjoitti...

Ihanat hatut!