maanantai 26. syyskuuta 2011

"Äiiitiii! Tuu kattomaan....

... kun Liina on leikannu ihan oikeita hiuksia, ja nyt täällä on aikamoinen sotku!" (Toivo)

Nyt sitten tapahtui tämäkin. Täällä eletään kliseitä todeksi! Taidan varata neideille oikean parturiajan. Jos jotakin olisi vielä tehtävissä. Vaan kun ei taida olla.

(kuvassa Aino. Liinaltakin oli lähtenyt, mutta vähän vähemmän.)

6 kommenttia:

SPK kirjoitti...

Tämä juttu varsinkaan ei voi jättää ketään kylmäksi... Hymy karehtii suupielillä! Ihan pakko oli kommentoija, vaikka useimmiten oonki tyytyny lukemaan ja nauttimaan näistä postikorteista kaikessa hiljaisuudessa. Lohduttaudutaan sillä tosiseikalla, että uusiksi hiukset tulee onneksi kasvamaan. Tytöille terkkui, että siisti kerrostukka!;)

äiti kirjoitti...

Juuu...aika kultaa muistot;) Onhan tuo äitinsäki jotain saanu aikonaan aikaan samalla rintamalla...Mut ihan totta,pian ne tyttösten hiukset kasvaa!

Anonyymi kirjoitti...

No kun minä ajattelin että Reijo olisi voinut lyhentää tyttöjenkin otsatukat samalla kun kyni Joosen (tämän omasta pyynnöstä). Ja sanoinkin sitten pari kertaa sitä samaa, että Reijo olisi voinut leikata teidänkin tukat vai mitäs arvelette... En huomannut tyttöjen siihen kiinnittävän huomiota mutta siitä he saattoivat saada sitten inspiraation..! Joka tapauksessa näkivät meillä leikkuupuuhat. Eli sorry, mutta kasvaahan ne pian.

Anni kirjoitti...

Tota noin anoppi. Ei ne kyllä ihan hetkessä kasva. Ainolla on nyt poikatukka, ja saa nähdä luullaanko häntä vielä vuoden päästäkin Aimoksi. Ex-hiuksetkin olivat hänen koko elämänsä saaneet kasvaa!

Tänään iltapesulla huomasin, että Akukin oli leikannut otsatukkaansa hillityn loven. Kun kaikki koko ajan huomasivat Ainon, jopa eskarin tätit, luulen ma.

Anonyymi kirjoitti...

I love Aku! Mutta kyllähän tuo etäisempiä ihmisiä helpottaa kun tunnistavat helpommin kumpi on kumpi.

inkamummi kirjoitti...

Terveisiä Vääksystä. Minun kommenttini eivät ole lähteneet matkaan. inkamummi