sunnuntai 7. elokuuta 2011

7-vuotias

Olli on nyt 7-vuotias. Esikoisemme.

Villikko, herkkä, keskittymiskykyinen. Mietteliäs lukutoukka. Sisarusparven ensimmäinen.

Olli lukee taskareita (Aku Ankan taskukirjoja) ahmimalla, pari sataa sivua putkeen lukemalla menee helposti. Olli istuu mielellään Ainon ja Liinan parturissa asiakkaana. Olli harrastaa suunnistusta.

Ollilla alkaa peruskoulu keskiviikkona. Ja päättyy näillä näkymin toukokuussa 2020!

6 kommenttia:

äiti kirjoitti...

Voi Ollia,isoa poikaa! Niin se aika kuluu, vastahan sinä, Olli synnyit, olit NIIIIIN pikkunen. Ja nyt jo niin taitava iso poika:)
Kiva kun välillä saa vielä pikku sisarusten kans ihan vaivihkaa leikkiäkin! Niin se onkin hyvä, kyllä niitä tylsiä koululaisten juttuja ehtii tehä vielä kyllästyksiinki asti.Vaikka ekalla kyllä on monenlaista uutta ja mielenkiintosta vielä! Onnea matkaan!

Anni kirjoitti...

Olli höröttää "tylsiä koululaisen juttuja!". Kyllä leikkiminen on vielä Ollin ikäisen työtä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tosiaan aika kuluu nopeaan, ainakin tällä ikää.
Onnea ja Taivaan Isän Siunausta koulutielle Olli-pojalle.

Anonyymi kirjoitti...

Enpäs ole kysynyt mitä muuta Olli lukisi mielellään kuin Akuja? Siis minkä tyyppistä kirjallisuutta? Jokohan Fedja-setä, kissa ja koira sopisi? Olen parin vuoden sisällä lukenut sen Jooselle ja nyt hän luki sen itse uudestaan nauraa hekotellen.

Anni kirjoitti...

Vois koittaa Fedja-setää, kun muistais lainata. Hän yrittää aina saada vanhempansa lukemaan sarjakuvia.. ja lukee ite. On se nyt tosi kranttu välillä lukemisten suhteen. Mauri Kunnakset näyttivät tänään kirjastossa olevan kuitenkin suosiossa.

inkamummi kirjoitti...

Terveisiä täältä Vääksystä. Olen lähettänyt kommentteja, mutta sitten jossain kohdin minä sekoan ja minun tekstini ei lähdekään matkaan. Mitenkähän nyt käy?