tiistai 17. toukokuuta 2011

Vastamäki

Täällä ollaan!

On ollut paljon kaikkea. Väsymystä. Sairastamista. Tekemistä. Stressiä. Siksi hiljaista.

Toki on ollut muutakin. Iloa ja elämää! Kuten kuvistakin näkyy. Mutta jotenkin mulla on koko ajan koko kapasiteetti käytössä. Ei oo ollu paukkuja mihinkään ylimääräiseen, edes blogipäivitykseen.

Mutta kyllä tämä tästä. Lääkekuureja, lääkärikäyntejä, pysähtymisiä, kohtaamisia, keskusteluja, unta, mukavia tekemisiä ja lepoa: ja kohta olemme taas ihan kunnossa ja vauhdissa.

9 kommenttia:

äiti kirjoitti...

No mikäs se teitä vaivaa? Taitaa olla samaa kevätflunssaa kuin täälläkin... Olen lohduttautunut ajatuksella,ett yleensä taudit vähenee kun kesä lähenee.
Muutenhan tuo näytti mukavan keväiseltä,lapset ovat saaneet ilmeisesti kylvää ruukkuun jotain?
Ulkoiluhan on ihanaa lääkettä, kuten myös mainitsemasi uni,jota helposti valon lisääntyessä ei saakaan tarpeeksi.
Paranemisia!

Anni kirjoitti...

Kiitos. Ja kiitos "oikeastakin" kirjeestä!

Meillä on ollut kuumeilua ja pahaa yskää kolmella: O, A ja Aa. Akulla on myös korvatulehdus, ja astmaepäily on taas esillä. O on ollut kuumeessa nyt niin pitkään, että huomenna tilaan lääkäriajan.

Joo, lasten kanssa laitettiin krassien siemeniä ruukkuihin. Siemenet on ite kerätty viime kesän kukista: hauska kokeilla ekaa kertaa itse poimituista siemenistä. Ulkoilu on kyllä ihanaa, mutta Ollilta piti tänään sitä lystiä rajoittaa, kun tunnin ulkoilun jälkeen kuume lähti niin rajuun nousuun. Ulkona tulee liikuttua niin reippaasti (varsinkin kun on uus vaihepyörä:))

Anni kirjoitti...

Ollilla keuhkokuume! Lääkekuuri on nyt päällä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on ikävää kun näin keväällä ihanaan aikaan noin kamalasti sairastatte. Mutta ainahan se sitten kaikki kuitenkin selviää. Oottehan muistanu pukea tarpeeksi? Keväällä niin helposti tulee liikaa vähennetyksi vaatetta ja sitten sairastuu. Muori täällä on aivan pihalla jatkuvasti, ja sitten meinaa paikat pettää ja välillä taas täytyy vähän himmata vauhtia, niin että pysyy kyllä aisoissa nämä keväthommat.. Koittakaa nyt parantua, kovasti jaksamista sinne teille.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kauheaa, keuhkokuume! No hyvä että kävi lääkärissä. Voi pientä Ollia! Lähetetäänpäs hälle jotakin. Meilläkin tänä aamuna yskähteli sekä Joose että Lassi mutta nyt on jäänyt hämärän peittoon miten tauti on edennyt. Voimia.

Hanna kirjoitti...

Muutaman kerran kävinkin katsomassa, joko löytyy kuvia toukokuisesta Hämeestä, ja tietenkin myös kuulumisianne. Voimia sinne! Toivottavasti arki rullaa jo paremmin.

Täällä taakse jäi kevään opinnot. Edessä kesäsellaiset, ja ehkä myös hiukan lomaakin. Alkuun oli tarkoitus tulla sinnepäin jo kesäkuussa, mutta näillä näkymin visiitti menee myöhemmälle kesälle.

Pikku hiljaa tulee kesä tännekin. Taitaa olla joka tapauksessa hieman erilainen kesä täällä, kuin siellä etelässä..

Anni kirjoitti...

Hanna: Sinä oot ahkera, kesälläkin opiskelet!

Oivoi, taitaa olla niin, että nyt olis paremmat oltavat täällä päin Suomea! On ollut useita hellepäiviäkin jo tänä keväänä, sillon tällön.

Tuut sitten kun tuut tänne päin, ja muistat tulla meillekin!

inkamummi kirjoitti...

Miksikäs tämä kommentin lähettäminen ei oikein onnistu minulta. Yritän vielä.Siis minä todella huolestuin Ollin taudista. minulla keuhkuume on tähän mennessä ollut elämäni kipein tauti. Nyt kuitenkin kuulin, että Olli on jo paranemaan päin. Jälkitilasta varmaan lääkäri käski pitämään hyvää huolta, ettei tule jälkijuttuja. Enskariin ei ole niin kiirettä, jos on rasitukseksi. Minut määrättiin taudin jälkeen vielä keuhkokuvaan, mutta miten siellä lääkäri on päätellyt. Toivottavasti pääsette pian terveinä nauttimaan tästä taas niin ihanasta keväästä. Monet rakkaat terveiseni Inkamummi

Anni kirjoitti...

Inkamummi: Olli on aika reipas. Koko taudin ajan hän on ollut melko hyväntuulinen, mutta paljon tavallista rauhallisempi. Aku Ankkoja kuluu, ja sohvan pohjaa. Lääkäri määräsi Ollillekin keuhkokuvan jälkitarkastukseksi. Ja lääkityksenä nyt on antibioottikuuri. Pahinta Ollilla on minusta ollut yölliset yskäkohtaukset, jotka valvottavat Ollia ja minuakin. Viime yönä ei tullut isompaa "kohtausta", ei valvottu.

Eskaria on enää kaksi viikkoa ennen kesälomaa. Ollilla on itsellä jo vähän kiire takaisin eskariin, kun hän on jo yli viikon ollut pois. Taidamme päästää pojan maanantaina eskariin. Tänään oli jo toinen kuumeeton päivä.

Terveisiä kovasti!